Voor de links naar de actiepagina’s van de individuele deelnemers verwijzen wij u graag naar de pagina met informatie over onze teamleden >> “Teamleden”

Er zijn ook sponsor opties voor bedrijven waarmee uw bedrijf en bedrijfslogo prominent in beeld komen tijdens (en in aanloop naar) het Alpe d’HuZes evenement. de volgende link opent een PDF met daarin de officiële KWF sponsormogelijkheden. >> 2019-sponsortabel.

De Vrijbuiters zelf hebben ook een aantal sponsormogelijkheden, waarmee U ook nog wat reclame kan maken:

  • Vanaf € 100,- krijgt u een vermelding op onze sponsor site.
  • Vanaf € 250,- plaatsen wij u logo (60 x 50 cm) op de achterkant van een van de trailers van Van Dooren Transport of van Wesseling transport. (Zij stellen deze belangeloos 1 jaar ter beschikking)
  • Vanaf € 500,- komt uw logo op de wielershirts van onze teamleden. (VOL)
  • Vanaf € 750,- komt uw logo op de wielershirts van onze teamleden en krijgt u een logo op de achterkant van een van de vrachtwagens. (VOL) 

!! Belangrijk: Logo’s moeten worden aangeleverd in .AI of .EPS formaat !!

We brengen ook (tijdelijk) een speciaal bier op de markt; T’ VRIJBUITERTJE. Een lekker triple biertje van 8% alcohol. Leuk om cadeau te geven aan zakenrelaties of uw personeel. Bestel ze nu via https://teamdevrijbuiters.nl/alpe-dhuzes-bier/.

Heeft u andere ideeën, laat het ons dan weten. Wij zijn zelf ook nog op zoek naar ludieke acties om geld in te zamelen!

Meer informatie rond dit onderwerp of  heeft u vragen over sponsormogelijkheden  zie onze contact pagina voor de contact mogelijkheden ..