Vrijbuiters-Oliebollen

Zo, de eindejaars festiviteiten zitten er weer op! Team De Vrijbuiters hebben deze tijd gebruikt voor een mooie combinatie van gezelligheid en sponsoring. In Sassenheim hebben we oliebollen gebakken en verkocht.

Stichting voor iedereen een oliebol is met ons de samenwerking aangegaan. Onze kinderen hebben bestellingen in Sassenheim aan de deur op genomen voor het KWF. Snackbar Parkzicht/ Stichting voor iedereen een oliebol heeft zoals elk jaar de heerlijkste oliebollen weer gebakken. Bedankt voor jullie leuke samen werking Parkzicht!

Ook hebben we zelf 22 pakken oliebollenmix er door heen gebakken voor een geslaagde oliebollenborrel op 30 december 2018. Tijdens onze baksessie hebben we samen tenten opgezet, catering geregeld (Wim van Vliet ook dank!) en van alles verkocht om het KWF te ondersteunen. Er is ruim  opgehaald door verkoop van oliebollen, wijn, speciaal bier van brouwerij Klein Duimpje, vuurwerk en ander lekkers. Een mooi teamwork, het was supergezellig met vele mensen in de buurt!

Categories:

Tags:

Comments are closed